GINGERAY CAFE

Apabila anda memikirkan kebaikan hangat halia, fikirkan Gingeray!

Sekarang itulah frasa yang anda tidak pernah mendengar, tetapi orang percaya ketika datang ke Gingeray. 

 

Kami tidak membuat atau mengeja Boba seperti orang lain, kerana tambahan B di Boba kami adalah untuk menjadi sihat!

 

Dengan Gingeray, anda boleh menikmati rasa yang hebat tanpa rasa bersalah. Kami hanya menggunakan bahan-bahan yang paling semula jadi dan sihat tanpa melanda pada rasa teh Boba yang lazat. Dengan kami, anda pasti dapat mencari minuman yang hebat dengan kesihatan anda dan rasa tunas dalam fikiran.

 

Anda boleh mengatakan bahawa kami satu-satunya jenama Bobba Malaysia dengan rasa kopitiam tempatan yang anda sayangi yang telah dicintai.

 

Jadi teruskan, merawat diri anda dengan secawan kebaikan yang sihat dengan pelbagai bobba semulajadi atau kegemaran Kopitiam anda, yang dibuat khas untuk membuat anda tersenyum dari dalam ke luar.

SIGNATURE BLACK
SUGAR

💛Sedia untuk tendangan tambahan? Tambah rasa manis dan kehangatan untuk hidup anda dengan campuran khas gula semulajadi dan gula perang dengan serbuk halia tanah yang kurang bentong. 100% semulajadi, anda boleh merasakan kebaikan yang sihat dalam gula yang dibancuh khas kami.

SIGNATURE SEAWEED BOBA

💛Merasa petualang dan mahu ramuan yang lebih sihat? Minta Gingeray Rumpai Laut Bobba akan ditambah kepada minuman anda. Dibuat dari 100% rumpai laut semulajadi dengan ginger halia, bobba kami adalah kenyal, sedap dan mudah pada perut anda.

GINGERAY SIGNATURE DRINKS

ABOUT GINGERAY

Beberapa perkataan tentang kami

CERITA GINGERAY

Menyebarkan cinta dan kesihatan dengan sinar hangat halia.

 

💛Sama seperti matahari, halia membawa kehangatan yang menaikkan kepada tubuh dan semangat anda. Dan seperti nama kami, kami berharap untuk membawa kehangatan yang sama dengan kehidupan anda dengan halia. 

 

Kenapa kita suka halia begitu banyak? Bukan sahaja ia menambah kemunculan yang lazat untuk minuman kami, ia adalah baik untuk kesihatan dan mempunyai banyak sifat penyembuhan. Ia membantu dengan peningkatan pencernaan, mengurangkan loya dan keradangan, serta mengawal tahap gula darah anda. 

 

Halia Bentong kami, yang banyak mengatakan adalah yang terbaik, yang ditanam secara tempatan tanpa tanah, menggunakan baja mesra alam. Sama seperti halia yang kita tumbuh, semua ramuan kita 100% semula jadi.

 

 Kami menjaga alam sekitar seperti yang kita menjaga kesihatan anda, kerana apa yang baik untuk alam sekitar secara semula jadi baik untuk kita.

Kami yang sukar di luar, lembut di dalam buddy

MEET OUR PANGOLIN FRIEND, MR GINGERAY

💛Kami pertama kali bertemu rakan kami, Encik Gingeray, Pangolin yang rajin, comel ketika kami memulakan ladang halia kami bertahun-tahun yang lalu.

You see, the ants loved the EM technology fertiliser that we used for our crops. 

 

EM hanyalah perkataan mewah untuk mengatakan bahawa baja kami 100% semula jadi, dan belum lagi manis! Kami mempunyai masa yang sukar berurusan dengan semut sehingga pangolin comel ini datang untuk lawatan, dan selebihnya seperti yang mereka katakan, adalah sejarah.

 

Kami jatuh cinta dengan Pangolin kami kerana penyelesaian semulajadinya kepada pelawat semut kami, yang mana syarikat kami adalah kira-kira - 100% bahan semulajadi kerana apa yang baik untuk alam sekitar hanya baik untuk kami.

 

Walaupun dia berdaya tahan di luar dengan bahagian luarnya yang keras dan sentiasa bekerja sepanjang masa di ladang kami, rakan Pangolin kami sebenarnya adalah softie di bahagian dalam yang peduli terhadap rakan-rakannya, keluarga dan alam sekitar. 

 

Dia seperti Gingeray Rumpai Laut Asli Boba - sukar di luar, lembut di bahagian dalam!

OUR BACKGROUND


💛Caroma Stargingeray, satu lagi jenama hebat dari Caroma Food (Malaysia) Sdn Bhd. Memupuk rasa hebat sejak tahun 1976.


Caroma Food (M) Sdn Bhd bermula pada tahun 1976, membekalkan kopi dan teh ke pasaran kopitiams tempatan. Kami telah menjadi kuat sebagai pembuat minuman yang bangga menggunakan hanya bahan-bahan semulajadi, yang baik untuk kesihatan anda dan alam sekitar.


Pada tahun 2006, kami menubuhkan Caroma Café dan barisan kami sendiri minuman pra-campuran yang merangkumi minuman kopi, teh dan coklat. Sebagai sebuah syarikat OEM, kami juga telah membantu beberapa jenama membuat pra-campuran mereka sendiri.


💛Later Pada tahun 2016, kami memasuki perkongsian dengan ladang ene dan mula berkembang berkualiti tinggi, tanah yang kurang bentong halia yang mesra alam. Itulah permulaan jenama CAROMA yang kami melancarkan pada tahun 2017, yang memberi tumpuan kepada minuman halia yang sihat. Hari ini, anda boleh merasakan kebaikan hangat halia halia dalam gula hitam Gingeray, rumpai laut Bobba dan susu teh dengan gula hitam.


Untuk terus membawa kebaikan Halia Caroma ke pasaran, kami melancarkan Gingeray pada tahun 2019. Kami dengan berhati-hati memilih semua yang masuk ke dalam minuman kami untuk memastikan bahawa anda hanya mendapat yang terbaik apabila anda menikmati secawan Gingeray! Setiap ramuan yang digunakan untuk semua minuman kami adalah 100% semulajadi, alam sekitar yang berkembang atau diperolehi, dan disiapkan oleh Caroma Food (Malaysia) Sdn Bhd.

GINGERAY MILESTONE

1976

Bermula sebagai pembekal kopi dan teh ke Kopitiams tempatan dan pasaran China

2001

Ditubuhkan Caroma Café (M) Sdn Bhd

2005

Dianugerahkan ISO22000, HACCP, MESTI dan Persijilan Halal

2006

Melancarkan produk Caroma Café, sambil membuat minuman yang dibuat khas untuk jenama lain

2008

Pejabat Pengedaran Perdagangan Nanning Te Neng di China

2014

Perkongsian bersama dengan Beam Café Malaysia

2016

Perkongsian bersama dengan ladang ENE

2017

Melancarkan jenama CAROMA, yang memberi tumpuan kepada produk halia

2018

Menubuhkan Caroma Marketing Sdn Bhd untuk pemasaran dan pembangunan perniagaan jenama

2018

Melancarkan Francais Teh Boba, Gingeray

OUR PARTNER

Pilih pilihan starter

Pilih dari Pilih Produk untuk bermula. Simpan, tambah, atau keluarkan item

logo_joymix

Kedai runcit

Masukkan staples runcit, makanan ringan, dan barangan pantri kegemaran anda setiap minggu.
logo_delitea

Kami menghantar. Anda nikmati.

Simpan diri anda perjalanan ke kedai dan nikmati makanan yang lazat - bagaimana lazat itu?